Uutiset

Kahvikameran kielikurssi

2022-08-23 03:06:22

Kahvikamera on vielä kielikurssilla opettelemassa käärmekieltä. Kaffe kamera palaa kuitenkin mahdollisimman pikaisesti takaisin ruotuun, ehkä jo kuluvalla viikolla.

 

Random quote kaatopaikalta: "Mun pitäis tehdä labraraporttia, mut mä leikkaanki Idris Elban päitä. Miten mä oon päätyny tähän tilanteeseen elämässäni."


Tietoa

2021-03-04 15:53:34

Sait varmaa säpo ja mietit et mikä homma, mut et sä täältä mitää oikeeta tietoa löydä.

:^)

 

Random quote kaatopaikalta: "Mä heräsin. Kaikki oli siivottu. Ja jengi tuli muumimaasta Paavo Väyrysen kanssa."


IOPpi 2020

2020-02-07 11:29:47

Iii... Ooo... Pee... Ne on tänäkin vuonna ja taas mennään! Jopa kaheksi päiväksi. Matkat täyttää perinteisesti normaalia kronologijatkumoa myötäillen vuosia ja niitä juhlistetaan erilaisilla salatuilla tavoilla tälläkin IOPllä. Saatat löytää itsesi synttäreiltä tietämättäsi½! Uteliaille tiedoksi: laskentatavaste riippuen olemme neljä, viis ja/tai 1,33333... v. wanhoja IOPllä.

Näkyy kaiketi Rixussa, tuossa junien Raisiossa.

Oikeaa tietoa: https://www.iopaivat.fi/

 

Random quote Kaatopaikalta: "Et sinä tarvitse housuja, me olemme menossa saunaan."


Huomenta.

2020-01-07 09:51:33

HUomenta


Tuoreutta haudan takaa

2019-03-12 09:28:21

Pölytettiin nyt vähän In.Ter.Net ATK-laitteita kuntoon kevään tulevia koitoksia varten. Kahvikamerat on vielä vähän vaiheessa mutta muuten sivut toimannee taas kunnolla.

Kohta seilaillaan taas IOPlle, tällä kertaa iha kirjaimellisesti! Muteta Telegramisi jo valmiiksi jotta varmasti missaat kaikki krapulan-kyyneliset, piimänkatkuiset, reissupäivitykset.

Wabukin on ihan kulman takaa ja meikäläisten oma radio-ohjelma kuullaan Turun Wappuradiossa! Käykää katsastaa: https://www.turunwappuradio.com/

 

Seuraava uutinen sitten taas joskus. Jos selvitään.

ps. MatkaOpas-sitsit oli taas, oliperkeleenkivaa. Kuvassa puheenjohtaja kertoo mitä mitä tulee tapahtumaan/tapahtui/on tapahtumassa.


Uusin Uutinen!

2018-10-30 13:18:36

Heipä hei taas kaikki idearikkaat kanssanarnioitujat!

Meidän iki-ihanat InternetLEGO_PalikkaPeikot ovat rakentaneet meille ihka oman ideakaatopaikan, jotta NarnianMatkat ärry saisi kerrankin HYVIÄ ideoita. Joten käyhän pikaisesti tuuttaamassa ideasi kaatopaikalle, niin Päällystö voi varastaa hyvän ideasi omakseen. Kiitämme jo etukäteen hyvistä ideoistanne!

ps. Sinne voi laittaa myös kivoja lentäviä Narniamaisia lausahduksia, eli Quoteja. Seuraavaksi muutama esimerkkiquote suoraan arkistojen syövereistä:

“Sillon ku suunnitellaan ei tehä ja ku tehää ei suunnitella.” -Irto Peltiö, NarnianMatkat ärry

“Jos sä olisit reikä, ni missä sä olisit?” -Jossu

“Vittu.” -$ebu

                                                                                                                                                                                                    psst. SITSIT!


Syyskuun eka uutinen.

2018-10-03 14:43:46

Noh nyt kun on taas syyskuu (mennyt) on hyvä aika vähän päivitellä asioita.

NarnianMatkat ärryn useat kaikki puurteliaat netti sivu tekiä apinat ovat puurtaneet läpi kesän ja sivut ovat uudistuneet ilmeisesti. Tärkein uusi näkyvä ominaisuus löytyy "Kahvi" -välilehdeltä, josta löytyy toisinaan reaaliaikaista kuvaa ICTn kahvinkeittimen statuksesta. Jos ruut on kokonaan musta voi olettaa että toimistolla ei ole ketään tai koko toimisto ui kahvissa. Sivut päivittynevät puolitasaiseen tahtiin kuluvan syksyn aikana.

Tulevia tapahtumia:

Tulossa vielä enemmän:

Railakasta syys(loka)kuuta!


Juhannussukellusarvontakisanvoittaja

2018-07-08 13:51:58

Heipä hei kaikki! Nyt on käynyt niinkin harmillisesti, että kahden sukellusennätysyrittäjän kohtalo ei koskaan selvinnyt ja kaksi ihmistä suoritti ennätyksen todistetusti. Täten epävarmoista suorituksista laskettiin 0,570795 suoritusta tilastoihin. Ilmeisesti yhteisömme kovin speedrunaaja on nopeiden pelitaitojen lisäksi myös ansioitunut ennustuksen saralla. Matin veikkaushan oli 3.14159, joka osui täsmälleen yhteen Narnian Matkat Ärry virallisten hukkumistilastojen kanssa. Onneksi olkoon Matti! Laskukaavoista mielensä pahoittaneille jaetaan lohdutuspalkinnoksi mielivaltaisia banneja! Kilpailun palkinnot jaetaan joskus. Kiitos kaikille osallistuneille!


Poljettu 2018

2018-04-19 17:32:31

"Nyt kun Irtokin on noussut tolpilleen IOPstä"
Ai että kun on taas vappu! PGP on taas survottu läpi ja on poljettu niin jäseniä kuin Turun katuja mahtavassa kesäisessä säässä. Kisat tulevat muistetuksi tuleville sukupolville kumien puutteellisuuden vuoksi. Narnian Matkat tuhosi haastajansa edunvalvontatyön luupissa PGPn näytösottelussa. Vastassa olivat TUO IOL SAMOK ja TYY jotka eivät pystyneet vastaamaan Narnian Matkojen ketterään näppäryyteen tällä kentällä.
Narnian Matkat kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita ja jatkaa railakasta vapun aloituksen aloittamista.
PS. ,,,,,,,,,,,,,, tässä pilkkuja. Laita siihen mihin tykkäät


mfw developing this site

1999-05-01 04:02:17